,

White Genocide MANTRA IN HUNGARIAN

Ázsia az ázsiaiaknak, Afrika az afrikaiaknak, Fehér országok mindenkinek!

 

Mindenki mondja, hogy van ez a faji probléma. Mindenki azt mondja, hogy ez a faji probléma akkor lesz megoldva, amikor a harmadik világ beleolvad az ÖSSZES fehér országokba, és CSAK az fehér országokba!

Hollandia és Belgium ugyan olyan zsúfolt, mint Japán vagy Taiwan, de senki nem mondja, hogy Taiwan azzal fogja megoldani ezt a faji problémát, hogy harmadik világbeliek millióit hozza és “olvasztja be”.

Mindenki azt mondja, hogy a végső megoldás erre a FAJI problémára az ÖSSZES fehér ország és CSAK a fehér országok beolvadása, például összeházasodás a nem fehérekkel.

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy van ez a FAJI probléma, és ezt a FAJI problémát úgy lehetne megoldva, hogy nem feketék százmillióit hurcolnák be MINDEN fekete országba, és CSAK fekete országokba?

Meddig tartana bárkinek is észrevenni, hogy én nem FAJI problémáról beszélek? A FEKETÉK problémájának végső megoldásáról beszélek.

És meddig tartana bármely épelméjű feketének észrevenni ezt, és milyen elmebeteg fekete ember nem kifogásolná ezt?

De ha elmondom azt a magától értetődő igazságot a fajom ellen folytatott fajirtásról, a fehér faj ellen folytatottról, liberálisok, tisztes konzervatívok azt mondanák, hogy csak “egy náci vagyok aki meg akar gyilkolni 6 millió zsidót”.

Azt mondják, hogy ők rasszizmus ellenesek. De valójában ők Anti-fehérek.

Az Anti-rassziszta, egy kódnév az Anti-fehérre.